مباحث و دیدگاههای خودم
در این صفحه با برخی از ایده هایی که در طی سالهای تحصیل و پس از آن در ذهنم جولان داده اند آشنا می شوید. تقاضای من این است که با آنها به مثابه یک ایده و طرح نو و قابل تحقیق برخورد کنید و با ذکر منبع از آنها مقاله؛ پروپوزال یا پایان نامه بسازید. شاید خودم فرصت آن را پیدا نکنم.
1- آیا تشابهی بین هرم نیازهای مازلو و آیات آخر سوره قریش می بینید؟
2- آیا پرندگانی که در حواشی فرودگاه ها زندگی می کنند سعی می کنند همیشه با بال های باز و مثل یک هواپیما پرواز کنند؟
3- من خوبم؛ تو خوبی؟
4- آیا جای دانش آموز در کلاس روی میزان یادگیری دروس کلامی و عملی تاثیر متفاوت دارد(می خواستم این را به صورت یک پایان نامه ارائه کنم و پروپوزال آن را هم آماده کردم ولی استاد مشاور به علت نداشتن رفرنس خارجی و داخلی اجازه اجرای آن را نداد.)؟
5- آیا من نوعی؛ با هر شغل و موقعیتی؛ تمام اطلاعات و تکنیکهای علمی و عملی روانشناسی را بلدم؛ و آیا تمرین کافی و عملی دارم؟ طوری که نیاز به مشاور و روانشناس نداشته باشم(قابل توجه افراد همه فن حریف)؟
6- آیا واقعاً الکتروشوک(ECT) باعث درمان بیماران روانی می شود یا درمان به علت بیهوشی های مکرر هنگام دریافت الکتروشوک اتفاق می افتد؟
7- ما شنیده ایم که توهم یعنی ادراک بدون وجود محرک خارجی؛ اما ادراک بدون وجود محرک خارجی برای افراد عادی نیز اتفاق می افتد؛ پس چرا مانند بیماران به آن اعتقاد پیدا نمی کنند و آن را باور ندارند؟ آیا زمان آن نرسیده که بگوئیم توهم یعنی نوعی هذیان؛ یا باور هذیانی(باور هذیانی در زمینه ادراک شنوائی-بینائی-لمسی و . . . ) که در زمینه ادراکات حسی بوجود می آید؟
8- آیا بین دو جنس مونث و مذکر در سبک اسناد درونی و برونی تفاوت وجود دارد؟
9- تفاوت بیماران سایکوتیک و نروتیک و افراد عادی در استفاده از اطلاعات نیمکره ای(راست و چپ) چگونه است؟
10- آیا تفاوتی بین کارکنان بخشهای روانی و غیر روانی در مشکلات جسمی و روانی وجود دارد؟
11- آیا بیماران اسکیزوفرن حاد و مزمن را می توان از نوع عملکرد اعضای بدنشان(تست تعقیب چشمی- رفلکس ها و غیره . . . ) از افراد عادی و بیماران نروتیک مجزا کرد و تشخیص داد؟
12- شفادهنده اول و آخر کلاً خداوند متعال است(هُوَ یَشفین)؛ کار روانشناس اتصال سیم فطرت خودش و مراجعه کننده اش به خداست و کار و تکنیکهای او زدودن زنگارهای فکری و عملی غلط و اشتباه از افکار و اعمال خودش و مراجعه کننده اش و ایجاد و تثبیت روش و عمل صالح در هر دو می باشد.
13- . . . . . . . . . .